Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Önsdak


Har suttit och pluggat fram tills nu ungefär. Skolans läroplanshistoria, är det fantastiska ämne jag just nu läser. Inte jätesvårt, eftersom vi i förrförra kursen också läste historia, så detta går lite hand i hand.

Erik sitter och snörvlar och har ont i halsen, samtidigt som han pluggar inför det kommande teoriprovet. Fast jag tror att han spelar meer än han pluggar. Han kan i vilket fall knappt prata, så det är ganska lugnt och skönt här hemma.

Jag har planerat att ta med Lina på promenad, köpa naturgodis, knäcka en 3,5a, ta en raid till Bunkern, ta 1-2 Export och sen kila hemåt sådär runt midnatt. Men dagens planer gick i stöpet och jag tror jag ska göra mig lunch istället, kanske köpa naturgodis och sedan läsa vidare i min spännande historiabok. Och ducka för Eriks nysattacker som kommer från ingenstans då och då, det är viktigt. Har inte lust att bli sjuk. Kanske ska äta lite frukt och köpa c-vitamin, för säkerhetsskull. Nog lika bra det!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits