Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skunk!

Kommer ni ihåg communityt Skunk? Det gör jag, och jag har suttit och sökt halvihjäl mig efter vad jag kan ha hetat. Jag sökte och sökte, och så plötsligt hittade jag det i någons vännerlista.Inte så pinsam som jag var rädd att det skulle va! "Varför kallar.." minns jag att min syster Lisa kom på åt mig, och bilden föreställde en häftig animerad Nalle Puh som håller i en ballong... tror jag, den där texten "I'm so like Nelson" förvirrar mig.

Imponerad också att jag kom ihåg namnet och lösenord där 2005 när jag senast var inloggad.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Haha, jag hade också Skunk, men jag var aldrig särskilt aktiv har jag för mig.

2009-11-04 @ 22:19:42
Postat av: erika

i januari, så jag tycker den borde vara läkt snart :/ bara 2 månader kvar tills ett år

2009-11-05 @ 21:33:06
URL: http://teamerika.blogg.se/
Postat av: kaka

erika: Hm, kan det vara så att du stöter i det hela tiden med tröjan och så, så det inte får "ro" och läka? Fast du har kanske plåster eller något över?

2009-11-06 @ 12:08:42
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits