Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sovigt

Sovigt värre, var det i det Sundh-Jansson-Skoogiska residenset idag. Vi sov till klockan var elva, och väcktes av att en klasskompis till Erik ringde. Erik fattade inte vad som hände, utan försökte stänga av väckarklockan. "Det går inte!" säger han i panik innan jag meddelar att det är mobilen som spelar "Färjestaad, åå färjestaad!", inte radion...

Kaffe och smörgås är så himla gott, kan jag åter igen konstatera. Idag hade jag stekt ägg, sallad och gurka på ena mackan, och leverpastej och saltgurka på den andra. Det är livet det.

Igår blev det lite studenttorsdag på Ankan. Ölen var snorbillig, 25 kr, och sällskapet var kanoners (Lina, Emmy och Svante)! Ingen discodans, men en Pinkkonsert och en hockeymatch gjorde kvällen ändå (FBK vann). Halv tolvbussen hem är för tidigt, men nödvändigt på en vardag.

Nu ska jag smörja mitt fnasiga (fyffan vilket äckligt ord) ansikte och få med Eriki på en prommis runt vackra Krp!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits