Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

2 avklarade

Imorse upptäcket jag att regnet sken på himlen. Jag insåg att det inte regnat på flera veckor, och jag har glömt hur man beter sig när det vräker på. Jag tog på mig vanliga kläder, vanlig jacka och ett paraply som var trasigt. Såg bussen svischa förbi och sprang istället hem igen.

Där bytte jag strategi och kastade paraplyet åt helvete (alltså bredvid skohyllan, där kan det ligga och mögla!). Över skinnjackan drog jag på mig regnjackan. Yes, smart. Nu var det bara att springa för att hinna med nästa buss. Jag hade glömt vantarna och temperaturen med sin enda futtiga grad hjälpte mig inte att hålla värmen.

Mötte upp LindaLynch, som stått och väntat i regnet på mig som aldrig kan passa tiden. Vi gick fel, blev navigerade av någon och hittade till slut rätt. Vi blev bjudna på god tårta och kaffe medan vi satt tillsammans och pratade med VFU-samordnaren och en tjej till.

Efter det blåste jag hemåt och har nu äntligen gjort färdigt, och lämnat in arbetet så jag har fritt fram att åka till Skövde. Sa till mig själv att om jag inte blir klar med arbetet, så åker jag inte dit. Självdiciplin ftfw.

Nu funderar jag på om man ska packa? Det vore ju något det. Hm, Erik har ryggsäcken, så jag får köra på plastpåsar.


Jag är hungrig, det är jag för det mesta.

Kommentarer

Postat av: jessika

hälsa min syrra, hon pluggar på högskolan ;D

2009-10-16 @ 14:10:10
Postat av: Kaka

jessika: Japp det löver ja å göre!

2009-10-16 @ 14:27:32
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Har ni bara en ryggsäck? :P

2009-10-16 @ 19:16:47
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Rävfan: Ja, vi är pfatiga ^^

2009-10-17 @ 12:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits