Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

3 namn

Det bästa med att ha tre namn som jag, är att man har tre namnsdagar också!

Idag till exempel är det min namnsdag!Jippie!


Ska ringa mormor också, det brukar hon uppskatta! (Vi har nämligen samma namn!)

Kommentarer

Postat av: Kirre

skriv för all del inte VILKET namn de e idag :P grattis iaf :)

2009-10-06 @ 12:25:10
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kaka

Kirre: Nejnej, är så hemlig så. Sen så äre väl inte så värst svårt att ta reda på det heller? =)

2009-10-06 @ 12:27:01
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Grattis!! Jag hade inte alls koll på att det var det namnet idag, de andra två vet jag.

2009-10-06 @ 13:30:40
Postat av: Rävfan

Grattis! \o/

Kom på att Pauline också har namnsdag idag :D

2009-10-06 @ 14:28:48
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: hogie

Men du... Din mormor. Kan det vara så att hon har bott granne med min farmor? I Regnbågen? I så fall tänker jag att din mormor är typ etthundra år.Grattis på namnsdagen!

2009-10-06 @ 15:47:28
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

Lisa: Tax! Jag har ingen aning om när det är farmors namnsdag :/Rävfan: Taxi! Grattis till Palle!hogie: Yepskeps! Mormor är 83 år bara =)Och tack!

2009-10-06 @ 17:22:07
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men farmors namnsdag är ju i fruntimmersveckan i juli, det vet du väl?

2009-10-06 @ 18:22:03
Postat av: Kaka

Lisa: Ja, just det, det vet jag ju när jag tänker på det.

2009-10-06 @ 19:26:03
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Rooooligt! Hon och farmor brukade hänga minns jag. Har till och med några fina kort när de har någon slags old-people-fest ute på gräsmattan. Jenny minns jag till och med nu. Tyckte hon var cool och mycket roligare än Maj-Britt och Berner med sin lilla pudel som de vägrade avliva.

2009-10-07 @ 11:03:23
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits