Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

A bun, mr Cash?

Jag och Erik är fulla i mjöl. Grymt gott att fira en kakas dag på det här sättet vill jag påstå.

Igår var vi på "The story of Johnny Cash".Upplägget var bra, tycker jag, Ted Åström och Jerry Carlsson (han var med i "Sikta mot stjärnorna" som Jerry Lee Lewis) berättade om Johnny Cash's liv och blandade berättande med sång. Jag hade förväntat mig att Ted skulle vara jättelik Cash, men det var han inte alls, han kunde knappt ens texterna tyvärr. Jag tyckte Jerry var bättre, både på att sjunga och imitera.

En fin tanke, men inte så jättehäftigt tyvärr.

Mitt under låten Hurt kom en gubbe gåendes förbi alla på bänkraden. Det visade sig att han suttit vid utgången, börjat gått åt vänster (när utgången låg åt höger), och travat upp för alla trappor tills han kom till översta raden, svängt in bland stolarna och frågat någon som satt där hur man tar sig ut. Sedan skulle den snusluktande gubben gå längs hela bakre raden, där vi satt, och störa och säga "Ursäkta, ursäkta, jag gick fel, ha en trevlig kväll nu!" till alla han passerade. Sedan gick han ner för trapporna på andra sidan, och travade ut. Suck.

Jag föredrar Thåström framför T Åström! Haha! Nej, fan, nu ska här knådas bulldeg!

Bullfest, bullfest hela dan!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Alltid när jag hör "Bullfest"-låten så tänker jag på släktträffen vi var på med mormors släkt. Alla sjöng "Klappa takten alla Östby-barn! Släktträff, släktträff hela dan!"

2009-10-04 @ 21:31:39
Postat av: Evelina

SV: Tack så hemskt mycket :D

2009-10-05 @ 19:19:42
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits