Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Allohey

Hm, sitter och funderar över vad dagen har för planer. Ska nog åka in till stan en sväng och byta ut ett par brallor jag köpte som var alldeles för små. Det var sånnadär svarta jeansleggins, men jag kan inte röra mig i dem.

Fundilurar på om man ska åka med till Skövde till helgen eller inte. Är inte direkt festsugen, och jag har inga pengar (eftersom vi FORTFARANDE inte fått veta om Erik får CSN eller inte. Beslutet skulle tas 25e, så det börjar bli riktigt irriterande!). Men det blir nog å andra sidan himla kul, längesen jag träffade Bengan och sist, för ett och ett halvt år sig hade vi fetkul där, på Kåren i Skövde. Eller hade vi? Jag tror det. Jag och Kristin hade kört ner samma dag, gått upp tidigt och var allmänt trötta och sega redan vid midnatt. Men ändå, fest med brudarna är alltid kul. What to do, what to do?

Kommentarer

Postat av: apan

klart du ska med! och ni blev ju fetetrötta för att ni åkte på lördagen, nu blire ju på fredag! och så äre ju billig öl där..

2009-10-13 @ 13:01:22
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

apan: noes, go inte på billig öl-korten! Noo, gåår inte att mooootstååå -.-

2009-10-13 @ 13:02:58
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: soffan

jodå, ska hålla i ett tag till, längtar till att få leka av mig i er kurs :D

2009-10-13 @ 20:33:29
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: hogie

Gör det inte! Skövde är inte värt så celebert sällskap. Lägg hellre pengarna på att göra hemma-vin.

2009-10-14 @ 21:45:56
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: Men Kåren har billig öl. Bill-ig öl!!! Öl är kärlek! Billig kärlek! Hemma-vin, pyttsan, det har man allt försökt med förr. Det är bara mamma som gillar sånt, och möjligtvis du va det verkar?

2009-10-14 @ 21:50:45
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Pffft.... Jag är ju för fan nykterist! Jag tänkte att så sögen som du är så häller du väl i dig vad som helst! ;)

2009-10-16 @ 13:06:28
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: Det var det värsta, tänk va mycket go öl du missar ;) Hemma-vin, där säger jag bestämt nej, skräddaren säger nej.

2009-10-16 @ 14:29:22
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits