Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ansiktsmacka!

Sitter med honung, vatten och Bamyl i ansiktet. Jag kallar det för ansiktsmask, och kaninte låta bli att slicka lite på mig själv. Sweet.

Idag är Erik inte här, han är på läger med skolan. Det är ju lustigt att bara för att han går på HUC så åker han på läger, det är något speciellt med den skolan alltså. NI som gått där, vet va jag menar. Jag sitter här och glor, och lyxade till det för mig själv förut med kyckling, ris och currysås. Mja, kanske inte så lyxigt, men jag tror aldrig jag och Erik ätit det så länge vi bott ihop.

Idag i skolan hade vi media, och vi skulle först göra en reklamkampanj för Nokia på 80-talet. Vår blev sisådär(*host*), men jag fotade naturligtvis ändå:


Råkade kludda med spritpenna på baksidan, så det lyser ingom. Haha, vilken ful bild (förlåt ni som ritade)!

Kommentarer

Postat av: petra<3

min blogg:)?

2009-10-15 @ 21:39:50
URL: http://livetenligtpetrah.blogg.se/
Postat av: petra<3

min blogg:)?

2009-10-15 @ 21:39:55
URL: http://livetenligtpetrah.blogg.se/
Postat av: Maja.

Vad är bamyl för nå?

2009-10-15 @ 21:55:20
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Ewezi

Godnatt :)! Hoppas du får en underbar helg!

2009-10-15 @ 21:59:11
URL: http://ewezi.blogg.se/
Postat av: Hanna.

Åh, gillar headern :D .

2009-10-15 @ 22:18:50
URL: http://hannakristinejervstrom.blogg.se/
Postat av: Kaka

Petra<3: Hm, mja jag tror det va genom någon kommentar på Kissies blogg faktiskt ^^Maja: Typ asperin, en värktablett som man kan mosa och ha som ansiktsmask.Ewezi: Tack detsamma!Hanna.: Hihi, jag med! :D

2009-10-16 @ 12:21:26
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits