Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Base generation

Bärra hem Bärra.

Jag tror jag ska röva mig iväg till affären och köpa hårfärg. Det ser ut som jag är lite lustigt klippt, men det är utväxten som spökar. Hoppas jag, Lina kanske klippte ett hack i hövve, det spörs snart.

Kan vi inte krascha Emelies lägenhet ikväll och se på Idol? Kom igen, who's with me?! Har inte fått tag i Emelie än, men desto roligare! Haha!!!


Inte tupolevs?

Kommentarer

Postat av: Erik

*Tupolevs

2009-10-23 @ 15:55:55
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Wtf är tupolevs?

2009-10-23 @ 18:35:13
Postat av: Kaka

Kolla Glenn Killing på Grand (tror jag det va), så fattar du.

2009-10-23 @ 18:59:56
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: josse

Asså du. Jag klippte mig innan jag såg din komentar. 306kr med studentrabatt.. Det är dyrt tycker jag.. Jag är van vid typ 180 spänn för en klippning..

Du ska fortfarande ha din fest den 31:e? Är det ok om jag tar med en kompis eller två? Och det är halloweentema som gäller va?

2009-10-23 @ 23:22:39
URL: http://jocyfine.blogg.se/
Postat av: Kaka

josse: Okej, du var för snabb ^^ Men kom ihåg till nästa gång! :D Var klippte du dig?

Absolut, ferra 31e! Helt ok att ta med polare (bra att du frågar ändå, gött å ha lite koll på vilka som kommer), och som jag skrev så är utklädnad valfritt, men skiitkul om så många som möjlig klär ut sig!

2009-10-24 @ 00:08:26
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits