Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Estetjävel

Igår hade vi bild, och min grupp fick uppgiften att rita monotypt. Tror jag det hette. Det innebar att vi kladdade på en stor plastfilm, som vi sedan vände uppochner och tryckte mot ett stort pappersark. Sedan tryckte vi på samma sätt med glasbitar, målade, duttade och kladdade. Ganska mycket var det slumpen som avgjorde vad det blev.

Sedan satte vi ramar på ställen där det skulle kunna vara något motiv. Hela tiden skulle vi tänka på boken "Legenden om Sally Jones" som vi just läst, en bok om en apa på äventyr.


Den här gillar jag jättemycket, kan tänka mig att sno med mig den hem och ha på väggen. Jag tycker det ser ut som apan Sally som går, man ser fotspår efter henne. Och en stor buske, eller grenar eller likande till vänster.


Sally under ett träd, kanske? (kanske hänger det en gul dalahäst uppochner i trädet också?)

Kul och flummigt!

Idag har vi haft musik på morgonen, vi dansade och satte musik till dansen, och lallade runt och gick i takt med musiken. Tjoho, bra start!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits