Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gud älskar mig

Mitt i frukosten imorse ringde det på dörren. Jag tittade genom kikhålet och såg en liten tjej stå där utanför. Öppnade, och såg tre stycken tjejer (varför syntes de inte i kikhålet? Var det vampyrer?) Tjejen jag såg i kikhålet förklarade att de förra veckan varit här och pratat med Erik. Han hade blivit inbjuden till ett kyrkomöte, men inte kunant, men sagt att de kunde komma tillbaka (jävla Erik, våga vägra Gud!). Jag sa att vi inte var intresserade, och hon skrek (jamen typ), medan jag stängde dörren: "GUD ÄLSKAR DIG!!". Haha.
"And that's the way the cookie crumbles" sa jag nöjt till Erik som skamset stod och kokade ägg.

Nu ska jag iväg på ett hemligt uppdrag! Lite som James Bond känner jag mig.

Tyvärr är det varken hemligt eller ett uppdrag, men jag åker ändå. Berättar sen, men gissa gärna!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits