Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Here is the deal

Tänkte bara säga detta här så har jag sagt det, och jag slipper springa runt och försvara mig för vad jag tror alla tänker.

Började med ett nytt hudvårdsmärke förra veckan, Mary Kay. Min hy är som den är och reagerade genom att lägga röda kakor i nästan hela ansiktet. Det kliar och är allmänt fult.

Det blir bättre, och konsulten har konsulterat en annan konsult, och de har kommit fram till att jag ska ge det totalt 2 veckor. Det är 100% nöjdgaranti, annars får jag alla pengar tillbaka. Men just nu är det jättefult, och jag får egentligen inte sminka mig. Fick dock låna (?) en mineralfoundation från MK, men den är i fel nyans, för mörk. Kommer ha smink imorrn, men det kommer ju synas ändå, så kakigt och torrt som det är.

Jag skriver detta för att jag som jag skrev först vet hur jag blir efter den tredje ölen, precis som i onsdags på Bunkern. Då började jag oprovocerat vråla "Jag brukar inte se ut såhär!!"

Jaja, nu är det sagt, så nu kan jag hålla käften imorrn.

Snart kommer Pubiis!

Trevlig kväll!

Kommentarer

Postat av: Palle

Du kommer säkert vara gudomligt fin ändå :) Har också hy som inte klarar något. Måste ha mineralprodukter och massa fuktkräm annars får jag finnar, fnasor, rödhet i massor! Blä för det och skål för halloween!

2009-10-30 @ 23:03:47
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: Fanny

Funkar det inte för dig med Mary Kay så rekommenderar jag OCM. Funkar som en smäck, är enkelt och billigt och man vet precis vad man har i ansiktet.

2009-10-30 @ 23:16:30
URL: http://livetmedotto.blogspot.com
Postat av: Kaka

Palle: Men du är för söt!Fanny: OCM, alltså.. jag sk agenast sätta mig och googla!

2009-10-31 @ 00:18:35
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits