Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kaktest:

Var bara tvungen att prova den nya Marabouchokladen, även om den var dyr. (Mja, för att vara ärlig lär jag Erik betala..)Inte så värst häftig, faktiskt. Det smakade kaffechoklad, vilket jag inte gillar. Kaffe + choklad = mums! Kaffechoklad= inte så mums.

Någon mer som provat denna? Eller har någon provat den där jordgubb- och yoghurtsmaken?

Kommentarer

Postat av: Ann-Sophie

Jag har provat den andra.. inte så stor höjdare direkt.. men det är väl smaksak! :P Hade tänkt att prova den du åt så=)

2009-10-14 @ 21:42:41
URL: http://annsophiie.blogg.se/
Postat av: apan

Oj! jag köper aldrig choklad. Men idag gjorde jag det. Hahaha!! och samma choklad???!!!! COOLT! tyckte den var god. som plopp fast annorlunda.

2009-10-14 @ 21:43:03
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

Ann-Sophie: Det är en typisk sån choklad som jag kommer prova en gång, bara för sakens skull ^^apan: Najj, jag hade ju tänkt att ta med den och göra världens grej av det på fredag. "Oj, nämen Ida va haru mä rej för kul? Få smaka rå" "Visst, visst", skulle jag svarat, iskallt.

2009-10-14 @ 22:10:14
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha dedär kan nog inte varit så gott va ? :D

2009-10-15 @ 22:38:20
Postat av: JOHANNA

haha dedär kan nog inte varit så gott va ? :D

2009-10-15 @ 22:38:27
URL: http://johannasarea.blogg.se/
Postat av: Kaka

Johanna: Mjae, duger i krig.

2009-10-16 @ 12:37:33
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits