Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kickstart

Vaknade prick klockan nio idag. Mitt i en Cat Stevenskonsert som jag och Emelie var på, faktiskt. Erik låg och snarkade bredvid mig utan några bekymmer i världen. Vi hade lyckats försova oss, båda två.

Eriks klocka ringde tjugo över sex, och jag hade planerat, tror jag, att när han kliver upp vid kvart i sju eller så, så ska jag ställa min klocka till halv nio, och allt är frid och fröjd.

Så blev det inte. Erik råkade stänga av sin klocka istället för att snooza, och somnade gött om.

Vi kastade oss upp, jag drog på lite spackel, slängde i mig frulle och åkte till skolan. Erik fastnade hemma och började lite hysteriskt diska istället.

På lektionen satt jag och gäspade och gäspade så tårarna sprutade. Och nu har jag huvudvärk de lux, och ett stort kaffesug. Ska nog dra mig till Konsum och köpa några chiabatta eller något, som jag kan smaska i mig och hoppas på att bli människa.

Även om det inte var så stor tidsskillnad på när jag egentligen skulle vaknat, så blev det en sån kickstart, liksom, jag hann inte fatta vad som hände innan jag var tillbaka från skolan. Jag gillar inte sånt, jag hinner inte med.

Såhär ser jag ut idag.


Kommentarer

Postat av: Kirre

åh. vilken skönhet du är ;)

2009-10-23 @ 12:56:38
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, jag drömde oxå inatt att du o jag var på konsert. Du hade vunnit en träff med tokio hotel o jag hade vunnit en huvtröja med deras autografer. Den tröjan skulle du låna till träffen. Men först var vi tvungn att hitta ett bra hotell att bo på o nånstans glömde jag tröjan.... så vi fick sitta på ett hotell med en dator o intervjua folk för att hitta tröjan, annars kunde du inte gå på träffen.... det var en vädigt konstig dröm:) Ha en bra dag!! Kramar

2009-10-23 @ 13:07:47
Postat av: Kaka

Kirre: Haha, ja jag har en otrolig snygg-dag!Emelie: Haha, det är något med konserter inatt alltså!

2009-10-23 @ 15:28:46
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Haha! Älska bilden.

2009-10-24 @ 15:22:17
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: den är på pricken!

2009-10-24 @ 20:39:09
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits