Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kostymlös

Budade på en najsig halloween outfit på tradera, men med 3 minuter kvar, och 300 kr dyrare klänning än vad jag räknat med så gav jag upp. Det var en sån där lack nurse klänning, i svart. Palle har en vit, och jag har alltid velat ha en likadan... njae inte alltid, det va att ta i, men säkert tre år i alla fall.Så, typ enna, fast svart som sagt.

Men det blev det itna mä. Jag fick ett fint kuvert i lådan förut. Kuvertet såg ut som ett lönebrev, och det var just va det va! Jag hade tydligen fått för lite lön det senaste året, så jag fick det nu! Jippie och tjoho!

Erik jobbade en kväll åt sitt gamla sommarjobb, och för det fick han 2400! Det är rätt okej det, för några timmars arbete.

Nu ska vi iväg och köpa vinterkängor till Erikkilainen, och något till på lördag till oss båda. Hoppas jag, annars får vi köra toga och svepa in oss ivarsitt lakan... eller kanske samma. Ja, vi kan ju va siamesiska toga-tvillingar!! Haha, vilken grej!

Lina ville va Hugh Hefner, och spånade på om jag skulle kunna va en liten bunny.. men alltså..


Kan vi tänka oss något sånt här kanske?

Kommentarer

Postat av: apan

ja!!!!!!!!!! let´s do it! är du min bunny är jag hugh hefner! lovar!

2009-10-26 @ 16:51:29
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Angelika

Vi hoppas komma förbi en sväng på lördag men kan tyvärr inte lova något, vi ska på dubbeltbarnkalas på dagen så vi hoppas.. hehe.

2009-10-26 @ 22:31:57
URL: http://maximusochanthea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits