Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lördagstråk

Men suck vad tråkigt jag fick nu.

Orka gå till Konsum i regent för att tjacka några varma 3,5or? Nej och åter nej, det orkar jag inte!

Ska väl somna till Little Miss Sunshine som visas om en knapp timme, den ska tydligen vara något. Filmer med barn i huvudrollen brukar ju vara en given succé...


Jag fattar också att det är bara å ringa någon av flickorna, så är det säkert kaka att följa med, men det känns inte hippt alls att gå ut, utan minsta förfestöl. Det var dålig planering, och det kan jag gott ha.

Ska plugga imorrn, har inte tid att ligga bakis-skakis. Får fåkk säjk.

Nej, nu ska jag testa mitt nya rengörings-kit!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag tyckte inte att den filmen var särskilt bra alls. Den hade väl sina poänger, men på det stora hela blev jag besviken.

2009-10-24 @ 21:00:21
Postat av: Kaka

Lisa: Jag tror inte jag kommer gilla den, jag är vrålkräsen när det kommer till film. Men jag ska ge den en ärlig chans!

2009-10-24 @ 21:24:45
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: MoaJohansson

Sv: Olika, vadådå? ;D

2009-10-24 @ 22:22:05
URL: http://moaajohansson.blogg.se/
Postat av: Erik

Jag gillade filmen faktiskt: http://www.virtualerik.com/movies/Fyrrrrra solarrrrr.

2009-10-25 @ 10:40:44
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

MoaJohansson: Blev bara nyfiken, svårt med presenter =)Erik: Ja jag blev positivt överraskad!

2009-10-25 @ 11:27:52
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits