Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mysigt

Fredagskvällen blev jättemysig! Jag åkte till Emelie och Damian, där väntade Lina, Kristin och pizza. Vi såg på Idol och snackade massa om bebisar, bröllop, mensvärk och annat som alla tjejer alltid pratar om. Inte en enda gång nämnde vi manliga ord som "bil" "verktyg" eller "silikonbröst". Vi är allt riktigt brudiga, åtminstone var vi det ikväll. Vi fick till och med känna på Kristins mage! Jag är inte säker, men jag TROR det är något därinne. Jag lovar, det var något som rörde sig där inne. Jag som bara trodde hon gått upp lite i vikt.

Tack för ikväll, allihopa!♥

Kommentarer

Postat av: Emelie

Tack själv! Det var en bra idé Ida, hade en super mysig kväll med er brudar!!:)

2009-10-24 @ 09:51:53
Postat av: Kirre

nej jag är bara lite fet ^^

2009-10-25 @ 13:41:58
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kaka

Kirre: Hahaha, jag visste det! ;)

2009-10-25 @ 13:56:19
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits