Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Oj, dyrt.


Var på stan förut med moder jord och hjälpte henne välja glasögonbågar. Det blev ett par skitsnygga i lila!

Sedan var jag tydligen på shoppinghumör, för jag handlade och handlade utan hejd. Jag som aldrig hittar något, hittade allt möjligt idag, kul!


  1. Svarta jeansleggins (har länge vart emot det, och idag förstod jag inte varför. Skitbra, manslipper köpa dyra jeans, och nu ser det ut som man har just svarta, tajta jeans, woo!)
  2. Svart basic linne
  3. Duschdraperi med Clintan
  4. Söta overknee strumpor
  5. En ny rejäl skolväska (råkade visst köpa Björn Borg, så jag betalade säkert mest för märket. Hoppas den håller.)
  6. Eyeliner
  7. Mascara
  8. Benvärmare
  9. Vantar
  10. Hemlis till Erik imorrn (cencurerad ifall han får för sig att läsa här)
Tyvärr har jag inte hittat några bra skor än, skor eller stövlar vill jag ha, men jag letar vidare. Ingen panik med det. Skulle köpa ny BH också, men det fanns inte min storlek, så jag försökte mosa mig ner i en storlek för liten, jävlar va ont det gjorde, det skar in överallt. Haha, dret.

Jävlar, var tvungen att kolla vad jag handlat för... hrm... Lite mer än jag brukar kanske. Det var mer än 1400! Shit pommes.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Coolt duschdraperi! Tror jag, om det är det som jag tänker på :)Vad köpte du till Erik då?

2009-10-09 @ 13:25:57
Postat av: Kirre

har du märkt att bara duschdrapperiet inte var svart? hehe

2009-10-09 @ 14:49:42
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kaka

Lisa: Det är tokballt, Clintan också texten "Are you feeling dirty, punk?"Erik fick choklad såklart :DKirre: Haha, ja jävlar. Eler ja, strumporna är grå! Haha :P

2009-10-09 @ 15:32:57
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: moder jord

du är mamma upp i dagen.."shopoholic" hihi

2009-10-09 @ 23:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits