Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Rundvandring

Dagens dag har gått fort och jag har inte fått så särskilt mycket gjort, egentligen.

Vad har jag fått köpt idag då, undrar ni säkert? Klart ni gör:


Jag har inte skrivit ett ord på uppsatsen, tyvärr. Jag har inte hunnit, jag har haft fullt upp med att köra bil, jag har nog kört 5 mil idag. Oj, vad mycket, stackars dig, Kakjävel.

Jag och Lina kom till stan och var vrålhungriga, så vi kastade oss in på Mache sekunderna innan de stängde och tjackade varsin god sallad. Jag valde fetaost och lime-sås, skiiitgott!

Sen så lallade vi runt, och ptja, det var väl det. Men nu ser jag ett stort misstag. Jag har glömt att skriva att jag köpte en randig historia också. Fasen. Får ta kort på den imorrn då, som kompensation.

Jag undrar vem som sjunger "I wanna take a ride on your discostick"? Någon som vet, eller måste jag googla nu mitt i natten. Nej, jag ska sova, banne mig.

Gnatt!

Kommentarer

Postat av: soffan

maché har de godaste salladerna i stan - mmm!"i wanna take a ride...." sjunger lady gaga, fast den heter "lovegame" :)

2009-10-30 @ 07:53:38
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: Kaka

soffan: Ja, fifan va gott det är på Maché!Mjaha, Gaga alltså... där ser man, tack!

2009-10-30 @ 10:11:19
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits