Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Suck

Känns inte som jag kommer någonvart med den här uppsatsen.

Vad har jag lärt mig? Jag vet inte. Jag bara babblar på om föreläsningar och böcker vi läst, men det känns inte som jag hittat den röda tråden som läraren sa var så viktig.


Just det, hatten av för Little Miss Sunshine! Ungen va riktigt bra, det brukar jag inte tycka om ungar. Helmysig film!


Usch, ischlopischlo, skit.

Grannen har dragit igång basmusiken igen. Han brukar lyssna på den en kvart om dagen mellan 15-17, någonstans där, varje dag. Men idag var han tidig minsann.

Kommentarer

Postat av: hogie

Älska Little Miss Sunshine! Och eftersom ungen är så bra så måste man se Allt för min syster (http://www.imdb.com/title/tt1078588/). Synd bara att vi bor i Karlstad där man lägger ned Sandrews där alla bra filmer gick...Älska Kenny Starfighter också!

2009-10-27 @ 12:51:57
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: eller så kan vi se Signs, den va skiitbra först gången jag såg den.. alltid ngt :)

2009-10-27 @ 13:11:00
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits