Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

2 saker om Alex

Alex Schulman. Tänkte säga två saker jag läste på hans blogg.

Han fick en fråga om vad hans dotter kommer få för namn när hon döpts:

"...hon kommer att heta Charlie Lina (efter gudmor) Sunnanäng (ett namn som alla kvinnor i Amandas släkt har) Schulman." (31 augusti 2009)

Va mysigt att hon får heta Sunnanäng. Där bor ju min pappa.


"Du beskriver i din bok hur du åkte till torpet, genom vilka städer och på vilken tid. Vid denna tidpunkt hade du inte körtkort vad jag förstår. Min fråga är således: Åkte du utan körkort eller är färden till torpet ihopdiktat av dramaturgisk anledning?
- Det är väldigt måmnga som hört av sig om detta och det är väl lika bra att erkänna: jag körde utan körkort. Jag gjorde det en hel del på den tiden. Jag skulle kanske inte göra det idag som ansvarsfull fader, men då såg jag inga problem i det." (31 augusti 2009)

Tänkte på att min syster har läst, eller i alla fall börjat på Schulmans bok och påpekat detta. Kanske är det rentav hon som ställt denna frågan till honom?


Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag läste också den intervjun och tänkte på precis samma saker. Fast jag tänkte mer att "Sunnanäng är ju ett vackert ord, men som namn?"Och det var inte jag som ställde den andra frågan, men jag noterade svaret och tänkte "Aha!"

2009-09-01 @ 18:31:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits