Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ånej

Jag är sådär superduper rastlös för tillfället. Jag blir det då och då. Allt känns såå trist och jag orkar inte någonting. Förut brukade alltid några timmars härligt WoWande göra susen, men nu när jag försökte gå in på spelet föll jag nästan i koma av tristess. Jag är verkligen inte ett dugg sugen på något jävla MMORPG just nu.

Funderar på att göra mig i ordning och åka till Bergvik, det piggar alltid upp. Men nja, jag råkade lägga massa pengar på mat igår utan att blinka, så det är väl ingen bra idé. Men några öl såhär på helgskvisten borde vem som helst få unna sig, även om jag säkert la 45 spänn på öl i onsdags på Bunkern.


Jag har i ren hysteri och desperation på sysselsättning slängt i en maskin med sängkläder och handdukar, så nu är det bara att sitta och invänta kulmen, point of no return, då jag ska hänga upp skiten. Inte så värst upphetsande, men något att göra.

Kanske ska jag sminka mig till en hund och gå på bolaget. "Fyllehund, höhö" kan jag säga och försöka tjacka några bärs. Jag blir säkert nekad med orden "Stick, din hynda!" "Fähund!"

Fan, här står man.


Kommentarer

Postat av: apan

vill du ut o svina eller? ;)

2009-09-11 @ 13:15:42
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

apan: Jag vet inte va jag vill än, bara ha grymt kul. Haha, svina- grymt.

2009-09-11 @ 14:17:36
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits