Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bunkabonk

Igår blev jag kvar med den där arbetet alla hatade. Överallt på fejsbook skrev folk som går samma utbildning som jag om hur det gick, att de kört fast, att det lossnat och de skrivit 9 sidor eller att de var sjuka och inte orkade läsa mer.

Men igår gick vi alla i mål.

Jag firade med att bleka håret i Skattkärr, gå på promenix och lura med Lina till Bunkern. Måste ju fira, eller hur? Jag kom fram till att Bunkern borde ha ett dansgolv och höja volymen på musiken lite. I början när vi kom så va jag så pretto och städad så jag tyckte att det va jättebra med låg musik så man kunde sitta å snacka, men efter två öl ville jag dansa, men hörde inget. Blir man lite döv av öl? Öl-döv?

Det var otippat mycket folk för att vara en onsdag, kul! Vi kollade lite på Idol utan ljud, inte samma grej liksom, läsa kroppsspråk, hur kul är det?

Sen gick vi hem, och jag fick något av Lina som gjorde att det kändes som jag gick med en pistol i jackfickan. Jag kände mig som en skurk i en 50-talsfilm och önskade att jag hade hatt. Det hade passat in. Jag var lite som en ninja när jag gick den långa vägen med skog på båda sidorna om mig. Kollade och spejade åt alla håll samtidigt som jag höll i mitt vapen. Det var alltså ingen pistol, men jag låtsades, det gjorde hemvägen mer spännande. Mötte inte en själ, alla sov väl. Klockan var ju ändå midnatt.

Idag är det seminarie. Ska först luncha med mina studiesyrror, och reda ut lite begrepp och få mer insikt i vad tusan ett seminarie är för något.

Kommentarer

Postat av: Kirre

seminarie betyder att ni ska göra nåt tråkigt, hehe

2009-09-10 @ 21:52:25
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits