Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Café Opera

Hittade en grej på Café Operas hemsida. Ja, när jag har tråkigt så kollar jag vad öl kostar på diverse häftiga Stockholmsrestauranger/nattklubbar.

Då hade dom en grej som kallas "home saftey". En fin idé som går ut på att man kan ta bilen till restaurangen, och om man tar sig några glas så får man en chaufför som kör en hem i sin egen bil (här står det). Men då börjar jag fundera - vad hände rmed den stackars killen/tjejen som kört mig hem? Ska han/hon få gå hem? Eller ta taxi, och således förlora alla pengar jag just betalat. Hm, jag har försökt leta på hemsidan, men jag hittar ingenstans om man en snubbe åker efter i en bil och kör hem sin kollega sen eller vad som händer. Han kan ju inte gärna hoppas på att det går en buss, som han snabbt kan ta tillbaka till jobbet?


(en 33 cl öl på Café Opera går på 65:-)


Kommentarer

Postat av: Seb

En bil åker bakom, såg det på nyheterna! :)

2009-09-11 @ 23:04:20
Postat av: Kaka

Seb: Okeej, fan va bra, så han slipper ta sig hem själv sen, den stackars kraken som suttit nykter hela kvällen.

2009-09-12 @ 08:49:09
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits