Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dret-het

Vaknade ursnorig imorse efter ännu en natt med riktigt dålig sömn. Jag snorade mig iväg till duschen, men tvättade bara håret, och mindes efteråt inte om jag hade använt schampoo eller balsam eller båda. Mindes inte om jag hade sköljt håret ordetnligt.

Jag var bara tjock i huvudet och alldeles för trött. Erik beordrade mig att gå å lägga mig igen och strunta i förmiddagens skola. Sagt och gjort.

Nu är jag vaken, ganska utvilad och snorig. Jävla snorunge. Jag ska ju på flottrace ikväll!

Tror jag går på eftermiddagens föreläsning, och försöker se om något gjort några anteckningar från i morse.


/Atchooo!

Kommentarer

Postat av: Sebastian

Heey, inte min bild men går säkert bra .. Ses ikväll!Kram

2009-09-02 @ 13:55:58
URL: http://karlssonsebastian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits