Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gött att vetaPotatisnäsa is the shit, men drar tydligen ner betyget. Jag tycker ändå att den mest intressanta punkten i detta är att jag har nästan idealiskt mellanrum mellan ögonen, jag som alltid tyckt de sitter så himla långt isär, lite som en fisk. Kanske är mina ögon såpass stora så det måste va ett så stort mellanrum, inte vet jag.

Annars var det väl inga spektakulära nyheter i den där listan. Lite kul är väl ändå att min näsa är för lång för mina öron, haha!
HÄR kan du göra testet på dig!

Kommentarer

Postat av: apan

män guuu va läskigt! gjorde exakt samma grej för två sekunder sen, och jag fick exakt samma resultat! haha!

2009-09-24 @ 12:08:42
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

Haha, lägg upp ditt resultat så jag kan läsa om ditt osymetriska(?) ansikte! :D

2009-09-24 @ 12:12:43
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Erik

Jag fick 4.55. Det stod att jag har för litet space mellan ögonen, jag som alltid tyckt att det är 100% tvärtom. :P

2009-09-24 @ 17:19:29
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Anonym

Erik: Gnällde de på din näsa också? Eller var du mer symmetrisk? ^^

2009-09-24 @ 17:58:39
Postat av: Erik

Tydligen var även min näsa för lång i relation till öronen. Wtf?

2009-09-24 @ 18:14:19
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Haha, vad kul! Jag ska göra testet nu.

2009-09-24 @ 18:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits