Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Haha, Bengan

Kom på att det måste va lite förvirrande för folk som läser denna bloggen när jag nämner Bengan. Jag känner ju två.

Den ena heter egentligen Linda och den andre heter egentligen Sebastian. Snacka om snurrigt.

Linda heter så för att hon är beng i hövve! Nej, jag vet inte, hon har alltid varit en Bengan, eller Beng-ha. Jag minns inte varför, det bara är så. Jag skyller på Lina, smeknamnens gudinna.

Sebastian heter så för att vi hade två Sebastian i Pink Birds, och den andre hade redan tagit smeknamnet Sebbe. Och vem orkar säga Sebastian? Så då fick han heta Bengt. Bengt, blir såklart Bengan. Kanske hette han Bengt i mellannamn, men det vettefan.

Kommentarer

Postat av: Bengan #2

haha nu hänger jag med :p .. Njae det går la sådär, så sjukt mycket att få in :s hur går det själv?

2009-09-24 @ 11:45:44
URL: http://karlssonsebastian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits