Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hårpitch

Nu ska jag försöka pitcha en idé. Försöka få min frisör att tycka att det här som kommer än en jävligt fin idé, så briljant.

Jag är vråltrött på mitt blonda överhår, och ärligt talat- är det inte såå sommaren -09? Jag menar, det är höst nu, så är det någon gång jag borde färga barret lite mörkare så är det nu. Jag tänker mig brunt. Typ såhär:Klaga nu inte på bilden, jag har ingen aning om hur man ändrar färg på hår hipp som happ så jag colorizade det bara till ngåot som påminner om brunt.

Svart under, rött i luggen och någon snygg brun längst upp. Tipp topp! Jävlar vad jag kommer få härja med utväxt, ja det är jag medveten om, men det gör jag ju idag också.

Jag är sugen på det, är du?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Det kan nog bli bra. Jag som är lite feg av mig vad gäller hår gillar ju mycket bättre när kontrasterna inte är för skarpa än när det är typ blont och svart.Ännu mer min smak är om du kör hela håret brunt plus det där röda i luggen. Skippa det svarta alltså.

2009-09-20 @ 21:23:23
Postat av: Kaka

Lisa: Kolla detta rå http://simkaka.blogg.se/2007/september/dagens-visa.html#comment

Tycker inte det ser ett dugg bra ut. Hade jag fått välja hade jag vart svart i håret och lite rött i luggen, men det blir så extremt mycket färgande att jag inte står ut (eller har råd) med det..

2009-09-20 @ 21:28:54
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hmmm, nej det var kanske inte så bra ändå. Kan du inte bara göra slingor då, så att inte utväxten blir så markerad?

2009-09-20 @ 21:47:27
Postat av: apan

tja, why not?

2009-09-20 @ 21:50:38
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Noretstar

Svar: Tack :) Och lycka till till din sambo med! :)

2009-09-21 @ 17:57:39
URL: http://noretstar.blogg.se/
Postat av: emelie

go for it !

2009-09-23 @ 13:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits