Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Klar.

Sådär, nu orkar jag inte mer.

Om läraren säger "skriv ca 1-2 A4" t ex, då borde det väl inte göra något om sidan blir knappt 1 A4? Han har ju skrivit ca/ungefär/på en höft. Mitt arbete blev på 6 sidor, hoppas han tycker det är kanonbra skrivet, så han inte bara ser att det fattas 3 sidor.

Men som sagt, ca kan jag väl tolka lite hur som?

 

Jag hade redan glömt, eller så fattade jag aldrig riktigt att jag inte är en nolla längre, utan en etta! Haha, vi svor en slags ed på sittningen. Vilken rang är man sen? Noll-ett-fadder?


Kommentarer

Postat av: soffan

jag är också klar, bara finslipandet kvar, men det tar ja imöra, fy fan va vi e bra!

2009-09-08 @ 21:08:25
URL: http://sof1e.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits