Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kontemplation

Inte så värst roligt att vare sig skriva eller läsa om att jag pluggar. Så sluta läs, och gnäll inte.

Jag åkte till universitetet vid halv nio, träffade ett gäng storasystrar, ja men lite så i alla fall. 4 brudar, alla några år äldre än mig. Vi (dom) pratade barn, lite om uppgiften och massa sånt, och de lovade att jag fick prata med dom om jag ville, om annat och om det här. Som storasystrar. Fast jag har ju redan 3, någon måtta får det väl va.

Vi satt och tjötade till halv ett, då var jag hungrig och åkte hem. Ska ju tilläggas att jag gömde boken jag läste ur, eftersom det inte är hemlån på den så måste jag sitta där och läsa. Kan ju inte låta någon annan sno min kurslitteratur. Hihi.

Pluggade och pluggade till fyra-fem någonting och åkte sen hem. Mer mat, mer plugg.

Alla på fejsbook skriver om denna jävla uppgiften, skönt att se att några åtminstone har lite probmlem med den. Jag får lätt känslan av att alla kan utom jag. Alla, alla, ung som äldre.


/Nej, jag visste inte heller va rubriksordet betydde, jag fick googla. F U Liedman.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits