Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Menåh

Snart ska man iväg igen, ett jävla härj.


Jag har nästan ryggskott igen, men det lättade lite när jag åt. Konstig kropp, jag fattar inget. Om jag är körbar tar jag nog med mig Jessika och åker till Skattkärr för en hårfix. Hm, kanske om några timmar.

Melodi: Summer nights, Grease.
"Nollningsdar, nu inga kvar
Ååå så nu tar vi en skål (några dricker)
Å halsa halsa halsa stopp!!(sluta drick)"


Greasetema ikväll då alltså, har lånat två linnen av Emelie, ska se vilken jag väljer. Hm, en rosa detalj var det också, mja hoppas jag har några rosa örhängen från högstadiet kvar. Jag är ingen rosa typ... vad kan jag ha som är rosa annars?

Kommentarer

Postat av: Erik

Mammas Crocs är rosa. =D

2009-09-05 @ 10:38:22
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Erik: Hade de Foppatofflor på 50-talet tro?

2009-09-05 @ 10:59:52
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

2009-09-05 @ 11:24:02
URL: http://hogieskill-blogg.se
Postat av: Kaka

hogie: jag gjorde dig mållös ser jag.

2009-09-05 @ 11:25:07
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Stalin gick på tangentbordet....En gris! Ta med en griiis! (en greaase). Den är både rosa och gris låter som grease och grisar är oftast greasy. Mmm. Bra idé.

2009-09-05 @ 11:25:46
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: Haha, fan va najs, skulle haft en grisbrosch eller ngt, fett med ballt! Hm, har jag någon gris i gömmorna tro?

2009-09-05 @ 11:32:02
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits