Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nollningsdar, nu inga kvar..

Förfesten började igår kl 14-15 någongång på Campus. Vi lockade hår, klunkade alkohol och övade på vårt eminenta spex.

Alla va vrålläckra, fan va fint med Greasetema. Killarna var vrålläckra i sina polisonger och rockabillyfrillor, och tjejerna heta i svarta, tajta kreationer!

Jag snikade sjuts av två helmysiga människor som heter A och A, japp det är sant! Vi tog en tur till Skoghall och jag visade och pekade vart jag bott, pappa bott, vart mammas förra arbetskamrat bott, usch va intressant de måste tyckt det va. Sen blåste vi till Karolinen och jag lyckades få plats precis vid scenen bredvid norskan och den ena A!Maten va lite väl salt på sina håll, kanske för att vi skulle dricka mer, synd bara på de som inte drack, allt de fick va väldigt salt mat.

Efterfest blev det till fyra-halv fem någongång på campus. Jag dansade med Random-Brandon (fan va najs namn, jag vill också heta så. Random-Ida, kan det bli ngt?) till alla låtar, åt chips från golvet tillsammans med en snygg och trevlig tjej jag aldrig sett förut och satt i en alldeles för djup soffa. Very najs, yezm.

Ska fixa spexet, med textning, återkommer med det!

Kommentarer

Postat av: fyllesoffan

HJÄLP vad full jag var här! HJÄLP vad PINSAMT!

2009-09-06 @ 14:15:23
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: Kaka

fyllesoffan: Så söt så =)

2009-09-06 @ 14:39:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Sebastian

Jag va redigt packad jag också :s USch va ful och äcklig video på mig!

2009-09-07 @ 20:12:04
URL: http://karlssonsebastian.blogg.se/
Postat av: Kaka

Men Sebbe va säger du? Du är dretsöt.. om än lite dragen ^^

2009-09-07 @ 21:43:25
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits