Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Rappårtz

Campusförfesten va kul igår, dock var det inte alls bara Pink Börds som jag fått för mig, och kände mig dum att jag inte bjudit in någon. Jag hade råmissat att det var en förfest för alla, och det var massa folk där, de flesta från Vänersborg och Uddevalla av någon anledning. Jag tror de flesta var yngre än mig, så jag passade på att säga att jag var mellan 18-25, det är jag ju så inget ljug här!

Det var en skiva som gick på repeat, temat var "Låtar man inte vill erkänna att man gillar, men man sjunger ändå med" Typ. Aqua, Yeahyeah wowwow-killen (va heter han? Martin?), Carola, Dr Bombay osv.

Det var ändå rätt lugnt, med tanke på att det va jättemycket folk. Tjugo i elva cyklade jag hem och hämtade upp Erik, och vi tog bussen in till stan.

Mötte upp Lina, Emmy, Hannill och Linda och drog till Koriander.

Där var det mycket folk, men vi dansade ändå. Roligast var när Lina och Linda gick och ställde sig i en dansring och dansade med 40åriga tanter/snubbar som tyckte de va sexiga. Haha, mitt i ringen, och de dansade under jublande hejarop!

Jag beställde en alkoholfri drink, fett med najs!

Svansade hemåt strax innan stängningsdags och missade bussen, så jag och Erik gick och köpte varsin French hot dog. Så längesen jag åt en sån, men uu va gott . Jag bad om extra mycket sås, och kladdade ner hela mig. Mums.

På bussen hem frågade en kille om jag var född -90! Haha, jag tackade och svarade "Ja, nästan!" Då gissade han på -91 iställlet. Jisses, ser jag ut som 18-19? Mja, varför inte? Killen berättade att han fått stryk inne på Arena utan att märkt det, tre gånger på samma kväll.

Glömde kameran hemma, så tyvärr inte en bild :/

Kommentarer

Postat av: jessica

sv: hmm de lät ju inge bra...vill ju att folk ska se vad som står

2009-09-28 @ 07:48:15
URL: http://jessisplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits