Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ursäkternas Mecka

När man sitter som jag, hemma och ska plugga och göra klart den där uppgiften så är allt annat roligare.

- Näe, om man skulle ta och dammsuga lite.
- Kanske ska jag ta disken ändå.
- Lite hungrig är jag allt. En smoothie vore gott, och jag har inget hemma, bäst att kila till affären.
- Dammtorkning är det nog dags för.
- Oj, så det ser ut i hallen, bäst att rensa. Tar köksbordet också på samma gång.
- Vilket vacker väder! Skam att sitta inne en så fin dag!


Jag tänkte att om jag blir åtminstone klar med 1 sida så kan jag unna mig att va med på nollningen ikväll. Förfest kl 14 blir det itna mä, men kankse lite spökboll framemot femsnåret.

Skulle inte tro det. Jag har skrivt ungefär 4 rader, och då är rubriken medräknad.

Yuck fou, Bernt G!

Kommentarer

Postat av: soffan

ja, va tusan skulle han skriva den där boken för? himla onödigt!!kan även inflika att även jag har ett skinande hem, även full koll på facebook! ;)

2009-09-01 @ 15:03:39
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: BeO (BERNT)

Hur kan en med ett sånt strålande namn hitta på nåt dumt, det förstår inte jag. :D

2009-09-01 @ 17:20:20
Postat av: Kaka

soffan: Ja, himla onödigt. Han kunde väl ha skrivit "Såhär tycker jag om teorihabblababbla" åsså hade vi kunnat skriva av? :DBeO: Håller med, helt obegripligt!

2009-09-01 @ 17:26:49
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits