Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Falfeldags

Efter all påskmat kände vi att det var dags för lite flötmat såsom pizza och falafel.

Känns bra här pizzabagen frågar mig var "göbben är någonstans" samtidigt som han blandar mellansåsen han vet att Erik alltid vill ha (innan jag hinne rsäga att han ska ha sås).

Jag är en boll. Fetboll. Flötboll. Å herregud.

Nu äre desperate!

Anna ringde och berättade att en från Barn och Fritid var med i Dating in the dark också. Tror han gick året över mig. Sen var även en tjej med som jag bevakat på helgon i flera år. Borde börja se det programet, det är lite kul faktiskt.

Kommentarer

Postat av: apan

jag tyckte fan att jag kände igen honom!!! Men så ba "nääääeee..."

2010-04-07 @ 07:06:01
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Anna Friberg

e fasen inte säker på om han gick BF men på HUC gick han iaf det ÄR jag säker på! Brand å räddning:P hihihihi

2010-04-07 @ 22:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits