Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gräl

Det här med gräl är inte min och Eriks starka sida, vi får liksom aldrig praktisera det riktigt och vet således inte heller hur man gör. När vi tjaffsar om något är det 9 av 10 gånger jag som startar (nja, 10/10 är nog mer sanningsenligt). Förra veckan hade vi denna konversation:

Jag: -Men varför har du inte tagit in besticken från diskstället?

Erik: -Du bad mig ju bara plocka in tallrikarna!

- Ja, men jag menade såklart att du skulle plocka in allt!

- Men du sa ju "plocka in tallrikarna", så då plockade jag in tallrikarna!

- Jaha... varför har du plockat in glasen då, när jag bara bad om tallrikarna?!

Kommentarer

Postat av: Helena Gustavsson

Förlåt kunde inte låta bli skratta lite :P Låter som hemma hos oss :P Hehe.Är allt bra med dig?Kom förresten på det var länge sedan du la upp recept ;)

2010-04-17 @ 10:37:14
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/
Postat av: kaka

Helena: Som sagt, vi är inte så bra på det där med tjaffs ^^

Recept, ja jag har en halvt om halvt inaktiv matblogg till recept, men det var kanske på den du menade? Om du menade här så va det ju jättekul att du säger det, eftersom jag trott att folk tycker det är skittråkigt med recept! :D

2010-04-17 @ 11:11:11
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

win/fail!

2010-04-17 @ 12:13:09
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Så låter det hos oss också :)

2010-04-17 @ 15:24:51
Postat av: Helena Gustavsson

Hehe det är ju egentligen bra ;)

Har du en matblogg kul? :) Ja exakt jag menade här på bloggen, jag gillar recept , kul se för roliga saker andra kan hitta på i köket :)

2010-04-17 @ 18:05:11
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits