Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

I2-mârten


Haha "gooner i vårsolen"!

Två riktiga pôser. Detta är fan inte snyggt. Vi åkte en jäkla karusell!


Här står Lina o blundar.


haha den här skiten åkte vi! Jisses! Jag skrattade och Lina vrålade "Jag är för gammal för sånt häär!!" Sen råkade vi hamna mitt i en godisregn! Lyckan var total när jag kastade mig fram och snappade upp en godis framför en snopen 10åring!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Åh, jag vill också gå på I21

2010-04-24 @ 19:20:40
Postat av: mamsen

jag var där...

2010-04-25 @ 17:53:45
Postat av: Helena

Åh nej missade jag i-2 marten :( Ush vad trist :(

2010-04-26 @ 11:34:18
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits