Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lördagsbild

Var på Nöjes i lördag och såg kanonbandet Ebba Gold 800% Thåström, woo! Lyckan var total! Såg dem sist i juni, under min och Linas kväll som gått till historien som "värsta fylllan 2009" (läs gärna om det här)

Kvällen började lugnt med lite önskningar till Karlstad Rocks och ölhävning. Hannill kom också och vi drack varandra till! Åkte buss till stan, som var så full så Hanna fick stå. Vi pekade och skrattade (remake på detta).
Lina pekade också, för hon förstod inte bättre.

Inne på Nöjes fick vi i oss lite mer öl, dansade disco i alla barer (samtidigt!!) och måde allmänt gött.


Lina med fylleögat, och söta Hanna.

Fulla å glaa!

Tummen upp för Ebba Gold. Tumme mittimellan för kvällen i stort. Lite meningslöst sådär, och jag kunde gött ha varit hemma istället och WoWat!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits