Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nollning

Tidigare opublicerat material, tänkte jag bjuda på.

För att förstå detta så har jag alltså varit på en fest som heter "Last man standing" där det går ut på att vara vaken så länge man orkar. Är man vaken efter kl 6 på morgonen så får ens nollningslag poäng. Här är klockan kvart i sex och vi har festat i 10-11 timmar.

Detta är tredje försöket att göra någon slags videoblogg, detta var den minst misslyckade. Detta har legat och dragit sedan augusti, så nu är det väl på tiden att visa upp skiten?


Kommentarer

Postat av: Lisa

Och som en sann värmlänning skriver hon "luggit" :)

2010-04-21 @ 20:16:20
Postat av: kaka

Lisa: Grönnade som fasen på det där, men kom inte på något bättre. Nu ploppar iofs legat upp här i den stackars hjärnbalken. Hehe..

2010-04-21 @ 21:06:33
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Krille

Snygg skit Sudden (:

Heter det inte "Lôgge" i värmland!?

2010-04-22 @ 12:14:43
URL: http://karlstad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits