Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Söt tant

Satt på bussen hem när en tant generation: äldre gick på. Hon frågade om bussen var på väg till stan, och busschauffören förklarade att denna buss skulle till Universitetet. Tanten tyckte det var så tråkigt/jobbigt att stå och vänta på rätt buss så hon åkte med denna.

Hon lämnade fram sitt busskort som hade slut på pengar.
" Jaha, så då måste jag gå ända till Expressen, eller vad det heter för att fylla på? Nej, Pressbyrån, menar jag..."
Hon var så söt, hade hela tant-kitet; basker, kjol och en liten handväska med uppstickande papper som antagligen skulle postas. Tanten valde en plats långt fram bredvid en kvinna i 45-års åldern.
"Jag har just varit hos tandläkaren, jag..." hörde jag att tanten började säga medan kvinnan såg ut som hon ville byta plats.

Funderade på att säga åt tanten att hon kunde sitta bredvid mig istället, men lät bli.

En annan söt tant.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits