Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Speed school

Var och snackade med studievägledaren idag om hur det blir nästa höst när min klass ska läsa en kurs jag redan gått. Det blir då så att jag får läsa sista terminen då, med examensarbete, slutpraktik och allt annat, och sen på våren så läser jag med min klass igen, och sen till sommaren är jag klar! Ett halvår innan alla andra! Vilken grej!

Så då är det bara två år kvar då tills jag är en fullfjädrar förskolepedagog!

Fröken Kaka. Äh, who am I kidding, ingen jävel kallar mig kaka.

Sudd-fröken, då.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Gött att bli klar tidigare!Jag gillar dina glasögon mer och mer varje gång jag ser dem. De är apcoola!

2010-04-26 @ 19:17:29
Postat av: Malyn Cazzandra

Wow soft :D Gött för dig!

2010-04-26 @ 19:50:19
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: LindaLynch

uuh, vad bra!! :D

2010-04-26 @ 20:14:44
Postat av: kaka

Lisa: Ja så skönt! ett halvårs mindre i lån! Wohoo! Och tack, jag är inte 100 på glajjerna än, men skitsamma, bara några år till så grejar jag nya sen :PMalyn & Linda: Ja!! Najs som faen!

2010-04-26 @ 23:02:36
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Krille

Jagkan! jagkan! jagkan!Tjenis fröken Kaka

Jag riktigt älskar; Have u had your kaka today (-:

Vart kommer det ifrån, jag skrattar varje gång jag ser det. Snälle :D

2010-05-05 @ 01:41:09
URL: http://karlstad.wordpress.com
Postat av: kaka

Krille:

Haha! Det är min fina slogan, tror den kommer från sloganizer.com, eller något sånt! :D

2010-05-05 @ 19:15:55
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits