Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

0,7?

Enligt aftonbladet finns det en viss formel som avgör om en kvinna är attraktiv eller inte. Detta ville jag naturligtvis genast kolla upp!

Fick 0,79.
Hur ska det tolkas? Lite halvattraktiv, men ingen Marilyn Monroe, precis.

Intressant, även om det är lite sjukt att påstå att detta förhållande mellan midja och mage är mer attraherande än personlighet. I helvete heller.Kommentarer

Postat av: Krille

fatter inte vafför dä bare tillverkes rolige saker till er bruds hele tia )-:

Vi killer får ju bare titte på!

2010-08-26 @ 16:39:42
Postat av: Krille

Vi killer KAN ju bare tette på. -mena ja ju.

2010-08-26 @ 16:41:48
URL: http://karlstad.wordpress.com/
Postat av: lucke

Hejsan, vad göres? :)

2010-08-26 @ 17:28:31
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Kaka

Krille: Ja det är ett hårt jobb ni har, titta på brudz hela dagarna :/

2010-08-26 @ 23:23:04
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits