Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Awesome awesome

Riktigt najs gårdag! Vi hängde bland hundar, ödlor och ödlemat i form av syrsor och möss på Herrhagen och drack öl, färgade hår och lyssnade på DLK. Låter det inte som en kanonkväll, så säg.

Funderade på att lyssna på gamla godingar i form av just DLK när jag stod hemma och spacklade mig, men skippade med tanken att "Dä där har väl alla växt ifrån.". Det visade sig att det har "alla" inte alls gjort, och vi drog på skiva efter skiva och skrålade så till och med hunden höll för öronen. Lövely, jag kände mig som 16 igen!

Efter intagande av x antal öl så var vi plötsligt redo för att göra stan. Vi var nära att göra om misstaget jag och Lina gjorde för några veckor sedan, alltså att betala sig in på ett tomt Harrys. Men vi satte oss på uteserveringen och tjötade istället och var allmänt nöjda med livet!

Så himla kul att träffa Camilla, Daniel och någon som ville vara anonym, vi kan kalla honom Fredrik (vilket eventuellt var hans namn), och mamma såklart!

Camilla och mor!

Mr X och jag

Jag och Mullvejder

Om man ska se till huvudvärken idag så hade jag dretskoj! Jag sprang snabbt upp och käkade frulle så träkepsen inte skulle ha en chans! "Angard, haha, där fick jag dig allt!" skrattade jag när... ehm ja. Jag vet inte.

Som vanligt hittar ni inom kort fler bilder från gårdagen på min bilddagbok!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits