Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Camilla och mej

Jag och Camilla gick i samma klass på högstadiet. Hade nog aldrig en tanke på att vi skulle kunna bli vänner, vi var totalt olika, verkade det som.

I nian började jag kalla mig punkare och började utöka min sociala omkrets mot de föregående åren något. Någon gång på våren, då jag och Camilla satt och snackade om inget alls (som klasskamrater gör då och då) så tror jag att jag vid något tillfälle nämnde något om öl (och hon har erkänt att först då slog tanken henne att: "Dricker hon öl? Hon är kanske inte så tôrr, trots allt?". Jo, jag var/är antagligen, men det var vad hon sa.). Vi bestämde oss för att fira Valborg ihop.

Öl inhandlades, jag drog på mig min fula jeansjacka och mötte upp Camilla och några andra klass- och skolkamrater vid Lillängsviken.

De flesta drack inte, gissar jag, men jag och Camilla gjorde det i vilket fall och vi blev klappkanonkalas. Jag pratade om smurfar, vilket var himla logiskt precis då, men obegriplig i all kommande evinnerlighet.

Kvällen fortsatte sen hemma hos Camilla, där vi drack, hånglade och lyssnade på punkiga band.

4 stark minns jag att jag drack, och jag tror det va Eurolager (googlade och ser att i en lista har den ölen fått betyget "Drickbart men ej njutningsfullt.").

Nästa år är det 10 år sedan, jippi vad gamla vi blitt!


Kul att detta är enda kortet jag hittade på oss, haha!

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Den där bilden är allt annat än okej :D

2010-08-04 @ 14:14:17
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Och jag ser ut som en tjej, tack gode gud för att klippa sig -.-

2010-08-04 @ 14:14:46
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: kaka

Räv: Haha, vi får ha i åtanke att det va längesen! Frisyren ja... hm, finner inga ord ;)

2010-08-04 @ 16:19:45
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Hahaha! Sjukt kul. Jag minns när Camilla flyttade till Skoghall och började i vår klass i mellanstadiet. Det kändes som att hon var typ 15 år och hon hade SMINK. Hon hade puder på sig! Värsta grejen. Skitläskigt.Sist jag träffade henne var när det var gayklubb på Vizit. Då var vi också fulla minsann. Häls te'na vettja!

2010-08-04 @ 16:37:27
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: kaka

hogie: Absoluttli! Gayklubb på Vizit? Hade dom sånt, omaggådd här missar man saker dä hör jag det.

2010-08-04 @ 18:19:53
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits