Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ernst kan

Dagens insikt:

Man vet att man inte är 20 längre när man kommer på sig själv med att tänka "'Sommar med Ernst'- men gu', dä låter ju trevligt!".

Det tar egentligen inte slut där, man inser att man snart är fullbordad tant när man tittar på just "Sommar med Ernst", och man tänker saker som "Nämän va käckt, han gör en egen klocka!", "Va han kan, karln!" och "Dä blev ju rektet myysit mä kuddfodral i midnattsolshimlens alla färger i den hemmagjorda 10-kärringasöffa'!"


Kommentarer

Postat av: hogie

Det sjuka är ju att han är bra på ALLT. Vad är det med att han syr gardiner, gjuter betong och lagar gourmetmiddag i samma program? Ernst is the shit.

2010-08-16 @ 10:41:37
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: Det är sannerligen karl det!

2010-08-16 @ 12:18:44
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits