Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Höstdax

"Men nätterna börjar bli allt längre, i mitten av augusti är nätterna lika långa
som i månadsskiftet mellan april och maj,
och solen värmer inte heller mer än vad den gör då."
- Pär Holmgren

Håpp, då är det snart dags för höst. Sommaren har som vanligt gått för fort, varit för händelselös och nu börjar man snart skolan igen. 4 futtiga veckor kvar. 4 veckor, eller eventuellt 3 tills det kommer en sån där fånig "bäst och sämst med sommaren 2010".

På tal om det året, alltså 2010, så har jag oerhört svårt att skriva det på tangentbordet! Jag skriver 210, jag skriver 2020. Har inte fattat att detta är året som är, och kommer väl göra det lagom till årsskiftet. Då får jag börja om och vänja mig. Jävla jobbigt. Jag är kvar runt midsommar -98 än, jag. Lite efter som vanligt.

-98. Nog längesedan för att frambringa de mest dämpade åldersnojiga attacker. 12 år. Tur att jag inte är den jag var för 12 år sedan. 13 årig Kaka. Folk undrade om jag var kille eller tjej, jag hade tandställning, kort hår och fula kläder, ganska baggy i beige och grått. Fett hett.

En sak som ÄR fett hett är att jag ska träffa Camilla imorgon! Har inte sett henne på omkring 6 år! Min och Camillas historia kommer imorgon, otroligt intressant läsning, första fyllan hej!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits