Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Le som en fotomodell

Det ringde just någon från något modellgrejs. Jag stirrade på människan genom luren och sa misstänksamt: "Hur har du fått mitt nummer?!" och det var inga konstigheter med hur de fått tag i det, de hade kollat i några slags register över Karlstad bara. Jahopp.

Men i alla fall så frågade de om jag vill vara med och modella med 4 kompisar/familjemedlemmar nästa vecka. Jag blev nervös och tackade nej.

Brukar hålla mig bakom kameran.

Sänk huvudet, höj aldrig kameran.
Eller va menar jag?


Kommentarer

Postat av: LindaLynch

det var någon tjej som ringde mig om modellgrejs igår :S ringer de runt till alla i stan eller??!

2010-08-05 @ 20:13:21
Postat av: kaka

LL: Tror det är så, tackade du också nej?

2010-08-05 @ 20:54:16
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Var det möjligen The Studio som ringde?

Med dem har jag varit. De sminkar en fort och slarvigt. Uppmanar en att stå i olika poser, tar massa kort mot vackra bakgrunder. Sedan säljer de dessa kort SVINIGT dyrt. Typ 500 för 1. 1000 kr för 10 osv. Blir sura när man tackar nej, som jag gjorde. Pressar en.

Jag var fulare på vartenda kort än jag är på morgonen när jag vaknar osminkad och med knullrufs. Då kan du tänka dej hur avspänd och spontant det kändes.

Jag tycker du gjorde rätt i att tacka nej.

2010-08-08 @ 16:34:39
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits