Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Oflyt

Jag och mamma var och storhandlade förut. När vi var färdiga och jag blivit hemskjutsad ville jag ha hjälp att bära in kassarna, men mor tyckte jag kunde ta dom själv. Sagt och gjort, så jag började lyfta in kassarna. När jag kommit innanför portdörren så går den ena kassen sönder! Varor flöt ut på hela golvet och jag grinade inombords.

Ringde mamma för be henne vända om och komma och hjälpa mig att bära. Dessvärre hörde hon inte telefonen, utan körde vidare hem.

Jag försökte luta den ena mot höften och pallra mig till hissen. Hissen skrällde till och var ur funktion! Så jag fick bära och kånka i trapporna. Hade jätteont i handlederna efteråt och tyckte allmänt synd om mig själv.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Nä, vad tölit!

2010-08-24 @ 19:01:20
Postat av: mamsen

stackars lilla gumman min..tur att du redde ut situationen..förlåt att jag inte hörde telefonen

2010-08-24 @ 19:08:23
Postat av: Kaka

Ja, det va tölit, men eftersom mitt motto är vad det är så är det ju ingen fara, hähä:"Dä sôm geck galet igår, blir en fin historia imôra!"

2010-08-25 @ 09:29:08
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits