Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Personal shopper

Idag anmälde bror min att han behövde en personal shopper, och jag är ju inte den som är den så jag följde frivilligt med. Dagens uppdrag var att hitta en svart skjorta, en annan skjorta och eventuellt en tischa. Råkade säga "torsdag" istället för t-shirt vid några tillfällen, vilket förrvirrade.

Jakten började i stan där vi (läs: Erik) provade skjorta efter skjorta, tischa efter tischa och "Hmm":ade och funderade, och gick till nästa butik, provade, räknade på kostnader och funderade mer. Fel färg, rätt färg/fel storlek, jättebekväm/asful osv.

Efter att ha insett att Karlstad inte hade en enda svart kortärmad skjorta i strlk över M så blåste vi istället till Bergvik. Där hittade vi minsann en skjorta (en av de som va asful i början av dagen, btw), en långärmad rutig som va dretsnygg (vilket jag försökt säga hela tiden!)! Sen knatade vi runt, tittade, övervägde och inhandlade till slut den skjortan han provat allra först i stan (en svart/vit-rutig), och en snygg t-shirt också! Lyckat! Förutom att inte Bergvik heller hade några svarta skjortor. Är det helt ute? Det fanns några i strlk S på rean iofs.

Kommentarer

Postat av: Evy

det kostade 50kr för inträde!.. inte så dyrt.. :)

2010-08-02 @ 23:49:27
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: Raaff@soclog

dansa runt bordet och sjunga samtidigt, gå skottkärra, klappa på knän och händer på ett konstigt sätt, olika svåra saker

2010-08-02 @ 23:50:05
URL: http://Raaff.soclog.se
Postat av: Lisa

Kortärmad skjorta räknas nog till sommarkläderna och nu när det är augusti så är det väl rätt urplockat i butikerna på sommarkläder. Det som finns kvar är väl mest restplagg på rean.Han får väl köpa på postorder :)

2010-08-03 @ 11:17:25
Postat av: kaka

Lisa: Ja han behövde till resan han gör idag, så vi var verkligen i sista minuten. Men jo, det är väl så det är med kortärmat.

2010-08-03 @ 11:28:24
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits