Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skolstart

Skolstart idag. Kristin ska börja min klass om några månader, och var med och kollade läget såhär första dagen. Vi lyckades, efter viss överatalning, komma i samma studiegrupp!

Det var mycket prat, mycket siffror, rum, namn och det var lite svårt att koncentrera sig och lyssna. Gjorde mitt bästa i alla fall.

Det var även en lek där vi skulle gå med en lång (typ 1 m) penna och kladda på ett stort papper på golvet, blundandes, medan person nr 2 "styrde" ens kropp. Jag körde runt Kristin i runda fyrkanter och hon zickzackade mig runt på pappret och in i folk.

Så fint pappret blev efter att 30 pers i blindo hade körts runt med enorma pennor på det.


Vi ska tydligen använda pappret igen, på någon bildlektion. Hoppas vi ska färglägga, känns som min nivå på lektion det. Behöver jag nämna att vi går estet? Haha, flum.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits